شیردوش گاوی دو واحد انکا ترکیه شیر دوش اتکا برقی گاو گارانتی معتبر دوساله
شیر دوش گاو دو واحده ترکیه
- وزن: 45 kg
- میزان برق مصرفی: 0.55 کیلو وات
- دور موتور: 1400 دور در دقیقه
- ولتاژ: 220 ولت_50 هرتز خانگی
- ظرفیت پمپ خلاء: 250_230 لیتر
- سایز فیبر: 4.9_43_70 میلیمتر
- ظرفیت مخزن بیدون 50 لیتر
- گارانتی ضمانت معتبر دوساله شرکتی
توضیحات اجمالی
دستگاه شیردوش انکا ترکیه با امکان دوشیدن همزمان دو راس گاو، با کیفیت فوق العاده و تامین کامل قطعات یدکی، ساخت و مونتاژ ترکیه. دارای مخزن شیر یا بیدون آلومینومی 40 لیتری،
دستگاه شیردوش سیار یکی از ماشین آلات ضروری گاوداری های کوچک و بزرگ است. وظیفه ی دستگاه های شیردوش سیار همان طور که از اسمش پیداست وظیفه ی دوشیدن شیر گاوها را به صورت سیار بر عهده دارند. این نوع شیردوش ها در هر نوع گاوداری قابل استفاده است. شیردوش های دو واحد این توانایی را دارند که دو راس گاو را در یک زمان شیردوشی کنند. شیردوش سیار انکا همه به صورت کامل وارداتی است و تمام قطعات آن از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
اهمیت انتخاب صحیح دستگاه شیردوش:
با توجه به حساس بودن گاوهای شیرده امروزی حتی در گاوداری های بزرگ صنعتی نیز دستگاه های سیار به عنوان پشتیبان شیردوش های ثابت مورد استفاده هستند. نوع و جنس شیردوش ارتباط مستقیمی با سلامت حیوان شما دارد. انتخاب بد شیردوش و یا عدم اطلاع از نحوه ی صحیح استفاده از آن می تواند باعث ورم پستان یا دیگر بیماری های میکروبی و باکتریایی گردد. شیردوش های انکا از لاینر هایی با قطر بزرگ استفاده می کنند. این نوع لاینر از قابل استفاده با توجه به سایز خود از ایجاد بیماری های پستان جلوگیری می کند.
موارد استفاده نا صحیح از شیردوش که باعث ایجاد بیماری می گردد:
- درجه خلاء شیردوش باید درست تنظیم شده باشد. در صورت زیاد بودن میزان خلاء حیوان درد احساس کرده و دچار ورم پستان می شود. در برخی موارد نیز ممکن است با خون ریزی همراه گردد. اگر درجه خلاء کم باشد شیر به طور کامل دوشیده نخواهد شد و باعث کاهش بازدهی گاو می شود.
- اگر سایز لاینر متناسب با سایز پستان ها انتخاب نگردد، خود می تواند عامل دیگری در ایجاد بیماری در حیوان شود. معمولا در نژاد های شیرده امروزی لاینر با قطر بزرگ توصیه می گردد. لاینر های قطر کوچک برای نژاد های بومی توصیه می شود.
- شست و شوی شیلنگ ها و لاینر ها باعث از بین رفتن میکروب ها و جلوگیری از رشد آنها می گردد. عدم شست و شو و ضد عفونی این بخش از شیردوش باعث افزایش میزان میکروب در شیر، کاهش کیفیت آن، افزایش احتمال فساد، انتقال بیماری به حیوان و انسان می شود. شست و شوی لاینر ها و شیلنک های شیر از مهم ترین اصول استفاده از شیردوش می باشد.
دیدگاه خود را بنویسید